Biden har krysset den røde linje med sin vinglete støtte for Israel. Han er Genocide Joe for aktivistene i NRK og nå kan de gå ut og mene noe om presidenten, selv om det setter ham i et veldig negativt lys. The honeymoon is officially over.

Vi ventet på det!

Etter terrorangrepet på Israel den 7. oktober har Joe Biden og flere i hans administrasjon stort sett støttet nasjonen i krigen mot Hamas, selv om det hersker stor splittelse og kaos bak kulissene.

Hvor lenge vil det gå før NRKs «love affair» med Biden er over, tenkte vi som liker å fundere over random ting som ingen andre bryr seg om.

Å støtte Israel er en no-no for statskanalen og den rabiate antisemittiske venstresiden i Norge – det har ingenting å si hvem du er.

Men er det nok til at statskanalen vil «slå opp» med presidenten de falt pladask for? Den aldrende, lune, omgjengelige politikeren som skulle bli Amerikas frelser, forene nasjonen og redde verden fra antikrist?

(At Trump er Antichrist er ikke bare tatt ut i løse luften, spør Google.)

Vil Urix-staben og USA-korrespondenter endelig begynne å fortelle historier fra virkeligheten om Bidens middelmådighet og utallige fadeser som politiker gjennom femti år?

Vil de intervjue demokratiske velgere som aldri har kunnet fordra mannen?

Svaret på dét er: Det vil de!

Fordi det var nettopp det USA-korrespondent Tove Bjørgaas gjorde tidligere denne uken da hun og hennes Urix-team rapporterte fra Nashua, New Hampshire.

NRK kan gå ut og mene noe om presidenten, selv om det setter ham i et negativt lys.

Ett veldig negativt lys.

Ingen flere historier om Willow the cat.

The honeymoon is officially over

Mandag skrev USA-korrespondent Tove Bjørgaas en knusende omtale om mannen hun og staben på Marienlyst har behandlet med silkehansker siden han vant valget i 2020.

– Biden har hatt rikelig anledning til å endre kurs i Midtøsten, skriver Bjørgaas. Hun har snakket med demokraten Dean Phillips som utfordrer Joe Biden ved presidentvalget.

Han mener presidentens Israel-politikk har utgått på dato for lengst, skriver hun:

– Joe Biden har hatt rikelig anledning til å endre kurs i Midtøsten i de 50 årene han har vært senator, visepresident og president. Dessverre ser vi det samme blodbadet om og om igjen, fordi han ikke har lyktes. Nå trenger vi å prøve noe nytt, sier Dean Phillips til NRK.

Representanten i Kongressen er en av de få som våger å utfordre Joe Biden foran presidentvalget til høsten, skriver Bjørgaas videre. Det er ikke lenge siden han startet sin valgkamp, og han sier han stiller opp fordi mer kjente politikere han mener burde ha gjort det, ikke våger.

Bjørgaas går rett på sak om «blodbadet» i Gaza og skriver at Dean ikkenøler når de spør om Biden kunne ha gjort mer for å unngå de store sivile tapene i Midtøsten:

–Selvsagt. Vi trenger en ny generasjon ledere som jobber sammen om Midtøsten. Og det må skje raskt. Ellers vil vi snart se at atomvåpen i små ryggsekker detoneres rundt om i verden.

NRKs fanatiske fokus på Gaza

Det er ikke alle journalister på et slikt valgevent som er så heldige å få noen ord med politikerne som stiller opp, spesielt de som ikke kommer fra store mediehus i USA.

Dean Phillips har skapt overskrifter de siste ukene og han har også forårsaket sinne og fordømmelse fra sitt eget parti fordi han utfordrer Biden.

Han har også noen interessante valgløfter, han vil ha offentlig helsevesen for alle, er forretningsmann som Trump og skiller seg ut på mange måter i sumpen i Washington DC.

Phillips var også utrolig imponert da han var på en Trump-rally for første gang i New Hampshire. Han har tidligere sagt at partiet hans  ikke har bakkekontakt med sine velgere, spesielt vanlige folk.

Dean Phillips om Trump-tilhengere: – Jeg så en rekke mennesker som ventet i kulden i timevis … hver enkelt av dem var omtenksomme, gjestfrie, vennlige … frustrerte over at de føler at ingen hører på dem bortsett fra Trump. Partiet mitt har ingen forbindelse med virkeligheten.

Men det bryr ikke NRK seg om. De velger å fokusere på Gaza og ikke NOE annet. Det er faktisk nesten ikke til å tro.

Hva må han mene om NRK? Ikke at det betyr så veldig mye – men likevel.

Det mest oppsiktsvekkende med at statskanalen fra Norge forhørte Phillips om Bidens Midtøsten-politikk er at zero nyhetskanaler i USA har vist interesse for dette – hverken liberale eller konservative medier.

Ikke en gang ultraliberale NPR – National Public Radio. USAs svar på Norwegian Broadcasting Corporation – NRK.

Igjen utmerker Norge og den statlige nyhetskanalen seg med å være den største antisemitten i den vestlige verden.

Israels maktbruk er overdreven

Når Bjørgaas spør Phillips om sivile tap, mener hun Gaza – ikke Israel. Hvordan kan vi vite det, vil noen spørre?

For (vi kjenner NRK) – men hun benytter også anledningen til å fortelle leserne at et flertall av demokrater i USA mener Israels maktbruk er overdrevet. Hun har tatt på seg aktivisthatten:

– Et flertall av demokrater i USA mener at Israel går for langt i sine angrep mot Gaza. Det viste en meningsmåling foretatt av nyhetsbyrået AP før jul.

– Blant demokrater mener 58 prosent at Israels maktbruk er overdrevet, mens andelen er 18 prosent blant republikanere.

Hun får det dermed til å se ut som når jødiske Dean Phillips snakker om det «samme blodbadet om og om igjen» så er det i Gaza – og det er kun Israels feil.

I et intervju på Bloomberg TV før valget i New Hampshire, snakket Phillips med et panel av journalister i 40 minutter. Etter en halvtime fikk han endelig spørsmål om Israel.

Han forteller om sin bakgrunn og at flere i hans familie har blitt utsatt for pogromer.

Det kommer frem at demokraten støtter Israel både politisk og som privatperson.

Phillips beskriver slaktingen av uskyldige mennesker den 7. oktober som den verste massakren av jøder siden Holocaust.

Han er frustrert over at medier ikke lenger skriver om gislene og at Biden ikke nevner dem med et ord.

Han mener at Israel som er det eneste landet i verden for jøder har en rett til å eksistere – og de har også rett til å eliminere fienden som har som mål å utrydde staten Israel.

Han støtter Israel 100 prosent, men erkjenner at palestinerne lider, ikke på grunn av Israel, men Hamas. Han er ikke fan av Netanyahu og mener han har forverret den vedvarende konflikten. Han er for en tostatsløsning.

På sin offisielle nettside i Kongressen sier han at [det samme blodbadet om og om igjen] er et resultat av vedvarende angrep fra Israels naboer og fiender.

Ikke alle er enig med hans politikk, men hans beretning om hvordan han oppfatter krigen i Midtøsten er en helt annen enn hva NRK fremstiller.

De bryr seg ikke om mannen og kvinnen i gata

De er desperate etter å formidle at Israel ene og alene har skylden for den pågående krigen og de vil ta i bruk alle midler for å bevise det.

De bryr seg ikke om at presidenten er kapteinen på et synkende skip. De bryr seg heller ikke om den vanlige kvinnen og mannen i gata i Amerika som lider under hans styre.

De vil til og med ofre sin nesegruse beundring for Biden og kaste ham under bussen for hans Israel-support.

Vi finner flere bevis i artikkelen for at statskanalen har gjort en snuoperasjon angående Biden. Tre av demokratene de har intervjuet kan ikke «fordra» presidenten og mange av dem som har kommet til valgmøtet i et møtelokale i byen Nashua stiller spørsmål om situasjonen i Midtøsten.

Kan det være for at Bjørgaas og hennes team bare stiller spørsmål om situasjonen i Midtøsten?

Bjørgaas skriver at noen mener Biden har ødelagt mulighetene for sitt eget gjenvalg ved å gi så sterk støtte til Benjamin Netanyahu.

Hun har snakket med Olivia som er journaliststudent og vil ha en annen demokratisk president.

Olivia og hennes kommentar oppsummerer alt som er galt med det liberale unge Amerika. Sannsynligvis er abort og Palestina de viktigste sakene for henne i valget og på fritiden marsjerer hun i anti-israelske demonstrasjoner.

Hun kan ikke finne hverken Israel og Palestina på kartet, men kjemper en kamp fordi det er den kuleste trenden akkurat nå?  BLM- og Antifa-protester er så yesterday.

Whatever!

 

Velkommen til virkligheten, NRK

Bjørgaas og hennes team gir hverandre high five. For Olivia’s ord var akkurat det de ville høre. F**k Israel.

De har også snakket med Jessica Harwood som studerer statsvitenskap og synes det er synd det ikke finnes flere utfordrere til president Biden ved valget til høsten. Selv planlegger hun imidlertid å stemme på Biden hvis hun må.

The lesser of two evils selv om han er Genocide Joe. Han er tross alt bedre enn antikrist.

URIX-teamet har også funnet frem til 76 år gamle Jack Gotech som har fått plass helt oppe ved scenen på et av møtene til Dean Phillips i byen Rochester.

Jack Gotech er seks år yngre enn Joe Biden, og mener det er på tide for presidenten å innse at han ikke bør stille til gjenvalg, skriver Bjørgaas:

– Han er flau over å innrømme det, men han stemte ikke ved valget i 2020 fordi han ikke liker Joe Biden.

– Jeg har vært demokrat hele livet. Men jeg har aldri kunnet fordra den mannen. Nå mener jeg at han er kognitivt svekket og bør slippe andre fram.

Right on. Jack har satt den nye standarden for NRKs dekning av Joe Biden. Nå kan de ikke fordra denne mannen (for han støtter Israel).  Never mind, han vil etterlate seg et Amerika i ruiner.

Nå kan vi mene noe om Biden, sier de på Marienlyst. Han er kognitivt svekket og bør slippe andre fram.

Velkommen til virkeligheten, NRK.  Det visste vi years ago.

Les også:

He’s walking on sunshine: NRK solskinnshistorie om president Bidens besøk i Kiev – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.