NTB

Vanskelige økonomiske tider på eiersiden gjør at Rogalands Avis risikerer nedleggelse etter 125 år. Papiravisen vil uansett bli kuttet.

– Dagsavisen AS, som vi er en del av, har forsøkt å selge Rogalands Avis siden i fjor høst. For noen dager siden fikk vi beskjed om at et slikt salg ikke kommer til å skje, sier sjefredaktør Bjørn Sæbø til Stavanger Aftenblad.

Han bekrefter at nedleggelse er et av alternativene som nå vurderes.

– Vi håper selvsagt at eierne våre bestemmer seg for fortsatt drift i en eller annen form, men uansett vil det bli færre ansatte hos oss, sier Sæbø og understreker at en endelig avgjørelse ikke er tatt.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.