NBC News har fått tak i detaljerte hemmelige papirer som viser hvordan Hamas hadde planlagt å angripe barna i kibbutzene. Kart og dokumenter som beskriver at barna var målet, ble funnet på drepte Hamas-terrorister.

Dokumenter eksklusivt innhentet av NBC News viser at Hamas laget detaljerte planer mot barneskoler og et ungdomssenter i den israelske kibbutzen Kfar Sa’ad, for å «drepe så mange mennesker som mulig», gripe gisler og raskt flytte dem inn på Gaza-stripen .

Angrepsplanene, som er merket som «topphemmelige» på arabisk, ser ut til å være ordre til to høyt trente Hamas-enheter om å omringe og infiltrere landsbyer og målrette steder der sivile, inkludert barn, samles. Israelske myndigheter arbeider fremdeles med å fastslå dødstallet i Kfar Sa’ad.

Dokumentene ble funnet på likene til Hamas-terrorister av israelske førstehjelpere og delt med NBC News. De inkluderer detaljerte kart og viser at Hamas hadde til hensikt å drepe eller ta sivile og skolebarn som gisler.

En side merket «Top Secret» skisserer en angrepsplan for Kfar Sa’ad, og sier at «Combat unit 1» er rettet mot «den nye Da’at-skolen», mens oppgaven til «Combat unit 2» er å «samle gisler,» «gjennomsøk Bnei Akiva ungdomssenter» og «gjennomsøk den gamle Da’at-skolen.»

En annen side merket «Top Secret Maneuver» beskriver en plan for en Hamas-enhet for å sikre østsiden av Kfar Sa’ad mens en annen enhet kontrollerer vest. Det står «drepe så mange som mulig» og «fange gisler». Andre ordrer inkluderer å omringe en spisesal og holde gisler i den.

 

De israelske tjenestemennene sa at flere dokumenter viser at Hamas systematisk hadde samlet etterretning om hver kibbutz som grenser til Gaza og laget spesifikke angrepsplaner for hver landsby som inkluderte målrettede angrep mot kvinner og barn.

«Tannlegekontoret, supermarkedet, spisesalen», sa en kilde fra Israel Defense Forces. «Spesifikasjonsnivået vil føre til at alle i etterretningen vil måpe.»

Hamas har selv lagt ut videoer som viser at de holder jødiske barn og babyer som gisler.

Bilder av jødiske barn som er drept på bestialsk måte, er allerede verifisert, også av hjelpepersonell som ankom etter massakren, og som ikke er tilknyttet det militære.

«Jeg så myrdede babyer. Jeg så drepte barn. Jeg så mødre og barn myrdet sammen», sa Yossi Landau, en sjef for ZAKA, en israelsk førstehjelpsorganisasjon.

Kibbutzen Kfar Aza var en av de hardest rammede stedene i det grusomme terrorangrepet tidlig lørdag morgen 7. oktober. Hamas-kartene innhentet av NBC News viser blå sirkler rundt Kfar Sa’ad og tre andre landsbyer som også grenser til Gaza: Kfar Aza, Nahal Oz og Alumim:

En IDF-tjenestemann som ikke ville bli navngitt mens etterforskningen pågår, sa at han var forbløffet over graden av planlegging som gikk ut på å sørge for at de sivile tapene ble maksimale. Han sa: «Jeg har aldri sett denne typen detaljert planlegging» for et masseterrorangrep.

NBC News

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.