NTB

Politiet er på jakt etter mistenkte gjerningspersoner etter en alvorlig hendelse i Sollentuna nord for Stockholm. En person har status som fornærmet.

Politiet ønsker ikke å fortelle hva som har skjedd, men omtaler det som et grovt lovbrudd. TV4 hevder å ha opplysninger om at det er knivstikking.

– Jeg går ikke inn på klassifiseringen, men det er snakk om mistenkt grovt lovbrudd. En person er fornærmet i saken, sier pressetalsperson Daniel Wikdahl i politiet.

Hendelsen skjedde innendørs i et hus med flere boenheter. Politiet etterforsker foreløpig saken som en isolert hendelse og sier det ikke fins noen kobling til andre grove lovbrudd i området den siste tida.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokka 19 tirsdag.

– Vi jobber med å finne ut hvilke personer som kan ha vært involvert i denne hendelsen, sier pressetalsperson Daniel Wikdahl i politiet.

Ingen er så langt pågrepet, men mange patruljer er i aksjon for å finne mistenkte gjerningspersoner. En person er tatt inn til avhør.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.