NTB

En mann i 40-årene er skutt og drept på Södermalm i Stockholm. Én person er pågrepet, mistenkt for å ha medvirket til drapet.

Politiet fikk melding om skytingen like før klokka 18.30 mandag kveld, skriver Aftonbladet. Politiets pressetalsperson Daniel Wikdahl forteller at mannen ble skutt av en eller flere gjerningsmenn, og at flere skudd ble løsnet.

– Vi har pågrepet en person som vi mistenker at kan ha vært involvert i denne hendelsen. Hvordan den innblandingen ser ut, er ikke noe jeg kan gå inn på, sier han. Wikdahl ville ifølge TT ikke fortelle om omstendighetene for pågripelsen.

Aftonbladet
får opplyst at en mørkkledd, maskert gjerningsmann er blitt observert løpende bort fra åstedet.

Politiet rykket ut med store styrker til åstedet, hvor det befant seg en stor menneskemengde. Politiet har gjort mange vitneavhør.

– Nå skal det gjennomføres en omfattende teknisk undersøkelse på gata. Det har blitt løsnet flere skudd som skal undersøkes. Flere biler er truffet, og dem har vi tatt i beslag, sier Wikdahl.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.