Eva Vlaardingerbroek har tatt turen til tyske storbyer og skildrer forfallet som er spektakulært. Vi husker spillefilmen Bahnhof Zoo om jente som holder på å gå til grunne. Dette er noe annet. Nå er det samfunnet som går til grunne og de som sitter i de skinnende byggene synes ikke å bry seg. Man kan vanskelig trekke noen annen konklusjon enn at det skjer med vilje.

Over hele Vesten avkriminaliserer politikerne narkotika. Er det noe rart at det gjøres beslag av hundrevis av kilo kokain? Kartellene gearer opp leveransene til det store markedet de vet venter.

Tysk politi har beslaglagt nærmere et halvt tonn kokain hos to fruktprodusenter i delstaten Sachsen i Tyskland.

Kokainen, som var gjemt i banankasser, er verdt mange millioner euro, sier politiet i Dresden i en uttalelse tirsdag.

Det var torsdag i forrige uke at to mistenkelige pakker ble oppdaget på en pall med banankasser inne på et modningsanlegg for frukt.

I Norge er det tatt nesten to tonn kokain i banankasser i Oslo og Bergen så langt i år. Likevel later politiet som om politiet er ment for andre markeder og er feilsendt.

Ektemakene til politikerne handler aksjer. De vil tjene penger. Vi ser det større bildet: Det vil kartellene også. Mye penger. De har felles interesser.

Vil folk forstå at politikerne har som program å ødelegge ungdommen med narkotika?

Det er en diabolisme i denne politikken som kan avleses i menneskevrakene Vlaardingerbroek skildrer. Hun møter en gutt fra Litauen, han er 26 som hun selv. Han har store sår oppover bena.

German Vice Chancellor Robert Habeck, center left, and German Chancellor Olaf Scholz, center right, sit opposite to German Finance Minister Christian Lindner, front right, during a closed cabinet meeting at the govermnent’s guesthouse Meseberg in Gransee, Germany, Wednesday, Aug. 30, 2023. (Michael Kappeler/dpa via AP)

Politikerne trekker seg tilbake til museer og statlige palass slik Olaf Scholz og regjeringen hans nylig gjorde. Jo større avstand mellom folks liv og deres, jo større luksus unner de seg. De har beslaglagt offentlige institusjoner og bygger nye praktbygg til ære for seg selv.. De er snart på nivå med Marie Antoinette og fransk adel før revolusjonen.

Men revolusjonen denne gang blir ren nihilisme. I USA er byene av hjemløse ved å ødelegge sentrum i storbyer som San Fransisco, Philadelphia, Seattle, Baltimore, Chicago og New York, byer der befolkningen stemmer Demokratisk selv om de ligger i rennestenen.

De som holder Demokratene ved makten er hvite Karens, hvite kvinner i forstedene. Det har enda ikke gått opp for dem at Helvete er i anmarsj. Når det først banker på er det for sent.

Biden synes ikke det kan gå fort nok. Han vil oppheve alle føderale lover som begrenser omsetningen av marihuana.

Det samme gjelder Oslo. All knivstikkingen er uttrykk for noe mer enn økt voldsbruk. Det er en epidemi og politikerne viser at de er helt maktesløse.

Også hos oss skjer den samme oppløsningen som man finner i USA og tyske storbyer. For å komme unna må man flykte ut av byene.

Den flukten er allerede i gang i USA, men norske medier snakker ikke om det. De vil lulle folk inn i drømmer en stund til.

 

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.