Hunter Biden har tjent 1,3 millioner dollar på sine malerier – 13 millioner kroner – og en mystisk kjøper med dype lommer har skaffet seg 11 kunstverk for totalt $875 000.

New York Post skriver om saken.

En annen kjøper er demokraten og filantrop Elizabeth Hirsh Naftali som ble utnevnt til en prestisjefylt stilling av Joe Biden i kommisjonen Preservation of America’s Heritage Abroad, åtte måneder etter Hunters første kunstutstilling.

Men hun har ikke kjøpt seg stillingen skal vi tro en tjenestemann i Biden-administrasjonen, det var nemlig tidligere speaker i Huset Nancy Pelosi som anbefalte Naftali i kommisjonen som jobber med bevaring av historiske steder i Øst– og Sentral–Europa som har tilknytning til Amerika.

Det er uklart når Naftali kjøpte Hunters kunstverk eller hvor mye hun betalte for det.

Bare en rekke utrolige tilfeldigheter skriver John om kjøpere av Hunters kunst.

Hunters advokat Kevin Morris – kjent som hans sugar brother – har også kjøpt et av førstesønnens malerier. Morris angivelig lånte ham rundt to millioner dollar for å betale tilbake skatt, og er dophuet som ble fotografert forleden mens han røyker fra en Bong-pipe på balkongen til sitt hus. Mens tidligere crackhead Hunter var der.

Hans Rustad skrev om saken: Hunter hjemme hos sin advokat, også et dophue.

Det kan ikke sies ofte nok: You just can’t make this stuff up.

Maleriene blir solgt gjennom kunsthandler, Georges Bergès Gallery of Manhattan. Bergès har nektet å samarbeide med kontroll­komiteen i Representantenes hus etter forespørsler om navn på kunstkjøpere.

Det vakte bekymringer om brudd på etiske retningslinjer etter at USAs ambassadør i India, Eric Garcetti, var til stede på Bergès da Hunters malerier ble solgt.

Skandalene står i kø, skrev Geir Furuseth om Hunters kunst som selges for vanvittige priser.

Bidens kunststykke(r) – skandalene står i kø – Document

Det hvite hus sa i 2021 at Hunter Bidens kunstsalg ville være anonymt for å forhindre korrupsjon.

For et år siden sammenlignet er republikansk lovgiver Hunter Bidens malerier med Monét– og Degas–malerier. Ikke for at han mente Bidens maleri var på samme nivå med Monét, men fordi hans kunst var mer verdt enn to av verdens mest berømte malere.

En som kaller seg Joe Biden skriver i kommentarfeltet: «If you hate my son’s art work you ain’t American. Lets’s go Brandon.»

GOP Lawmaker Compares Hunter Biden Painting To Monet And Degas Paintings.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.