Legenden Pat Boone var gjest på Jesse Waters Primetime på Fox for å snakke om tilstanden i dagens countrymusikk etter kanselleringen av Jason Aldeans sang «Try That in a Small Town». Boone sa at kontroversen rundt sangen er et tegn på et moralsk sammenbrudd i Amerika, og kan ikke forstå hva som har skjedd med dagens countrymusikk.

Document skrev om Aldeans sang som ble fjernet av Country Music Television (CMT) etter anklager om at den er rasistisk og pro-lynsjing: CMT fjernet countryartist Jason Aldeans sang etter anklager om tekst som var pro-lynsjing – Document

Charles Eugene «Pat» Boone, som er 89 år gammel, var spesielt populær på 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet. Han solgte over 45 millioner plater, hadde 38 Top 40-hits i USA og opptrådte i mer enn 12 Hollywood-filmer. Boone har fremdeles Billboard-rekorden med 220 uker for flest sammenhengende uker på hitlistene med én eller flere sanger, ifølge Wikipedia.

Boone sa til Jesse Waters at kontroversen rundt «Try that in a small town» er et tegn på et moralsk sammenbrudd i Amerika, og kan ikke forstå hva som har skjedd med dagens countrymusikk. Det har blitt helt sykt. Han snakket om sangene til countrystjernen Trace Adkins som ofte handlet om å kjempe mot USAs fiender.

Han sa at det vi ikke tar i betraktning er at mange av fiendene våre er i vårt eget hus, vårt eget land og i våre gater:

– What we’re not taking into account is that many of our enemies are in our own house and they’re in our own countries and our own streets.

Patriotisme og forsvar av landet har lenge vært temaer i tradisjonell countrymusikk,  sa Boone og nevner Johnny Cashs «Ragged Old Flag», Toby Keiths «Courtesy of the Red White & Blue» og Justin Moore-Charlie Daniels-duetten «For Some Ol’ Redneck Reason».

Boone sa at den gjennomsnittlige amerikaneren som er opplært til å bruke skytevåpen burde være i stand til å forsvare seg mot kriminaliteten beskrevet av Aldean. Han viser Waters en Colt-44 som han fikk av bestefaren sin Pritchard, den samme pistolen Aldean synger om i sangen.

Det var denne type våpen familier brukte til å forsvare seg med uten offentlig eller medias gransking, den gangen da Amerika hadde sine mest produktive og positive dager, sa Boone.

Boone sier at motstanden mot at amerikanere har rett til å forsvare seg og sin familie, som Jason Aldeans sang handler om, er tegn på et moralsk sammenbrudd eller sykdom i Amerika.

Pat Boone decries state of country music amid Aldean ‘cancelation’.

Pat Boone er en konservativ kristen skriver Wikipedia videre, og på 1960-tallet begynte han å konsentrere seg mer og mer om å synge gospelsanger.

Når det gjelder filmroller, har han takket nei til roller der han følte han måtte gå på akkord med sin kristne tro. Av den grunn takket han i sin tid nei til å spille i en film med Marilyn Monroe som motspiller.

I en av de første filmene hans, «April Love», ville regissøren at han skulle gi sin motspiller Shirley Jones et kyss, som ikke sto i manus i utgangspunktet. Dette var Pat Boone skeptisk til, og sa han først måtte spørre sin kone om det var greit for henne. Da hun sa ja, leverte han sitt første filmkyss.

Pat Boone er en legende og å lytte på sangene hans er som å gå tilbake i tid og høre på musikken våre foreldre var så glad i.

Those were the days, my friends.

Top 10 Pat Boone Songs.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.