Tidligere politiker og journalist Jan Arild Snoen har glede av å gjøre narr av Robert F. Kennedy jr. 

Snoen skriver på sin Twitter-konto at «hver gang er det en gjeng som blir kraftig irritert. Vet ikke om de er russiske bot’er eller bare troskyldige fjols».

Denne gang forsøker Snoen å gjøre narr av Kennedy fordi han påpeker noe fra en studie om koronaviruset.

Det er uvisst hvorvidt den tidligere Minerva-skribenten fikk med seg at det Kennedy påpeker, faktisk er vitenskapelig dokumentert, men det forhindrer uansett ikke hans avsky og agenda mot den amerikanske advokaten.

Robert F. Kennedy Jr. lover gransking av attentat på JFK og RFK – hevder CIA var involvert

Kennedy hevder at koronaviruset var mer dødelig for enkelte etniske folkegrupper enn andre. Det latterliggjør altså Snoen.

Men i kommentarfeltet får han svar.

Ett av svarene er en henvisning til den aktuelle studien.

En annen svarer følgende:

«Mulig du bare troller, men den storien der fremstår som uærlig spinn. Greit nok at du kanskje ikke liker RFK, men for oss som egentlig setter pris på dine skråblikk, kan du gjøre bedre, synes jeg.»

Snoens bemerkning om at de som ikke liker at han gjør narr av Kennedy, er «russiske bot’er eller troskyldige fjols», fikk muligens en boomerang-effekt for den selverklærte USA-spesialisten.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.