En brannmann i Florida og hans kone har adoptert en nydelig liten jente han fant i en drop box for uønskede spedbarn i januar. New York Post skriver om saken.

Brannmannen fra Ocala, som ikke ønsket å bli identifisert, hørte en alarm gå av på brannstasjonen rundt klokken 02.00.

Lyden betydde at noen hadde lagt et barn inn i bygningens Safe Haven Baby Box – selv om falske alarmer var vanlig.

Men da han sjekket boksen, så brannmannen en bitte liten jente som kikket opp på ham mens hun holdt en babyflaske i hånden.

– Hun hadde en liten flaske med seg, og hun var bare chill, sa han til Today. – Jeg tok henne opp og holdt henne. Øynene våres møttes, og det var det. Jeg har elsket henne siden det øyeblikket.

– She had a little bottle with her and she was just chilling, he told Today. – I picked her up and held her. We locked eyes, and that was it. I’ve loved her ever since that moment.

Brannmannen og kona hans hadde prøvd i nesten ti år å få barn, og et tilfeldig møte den morgenen ga ham umiddelbart tanker om adopsjon.

Han ringte ikke kona med en gang fordi han ikke ønsket å vekke henne, men han visste at hun ville være med på planen hans.

Etter å ha fraktet barnet til sykehuset, skrev han et notat til ledelsen og uttrykte ønsket om å adoptere barnet.

– Jeg forklarte at min kone og jeg hadde prøvd i 10 år å få en baby. Jeg fortalte dem at vi hadde fullført alle kursene våre i delstaten Florida og var registrert for å adoptere. Alt vi trengte var et barn.

– I explained that my wife and I had been trying for 10 years to have a baby. I told them we’d completed all of our classes in the state of Florida and were registered to adopt. All we needed was a child.

Da han fortalte sin kone senere, brast hun i gråt. Begge ble engstelige og ville ikke sette håpet for høyt og det ble noen stressende dager. Brannmannens største frykt var at ledelsen ikke ville se lappen hans og at Zoey ville bli borte for alltid.

Han hadde allerede gitt henne et navn.

Men bare noen dager senere var Zoey trygt i hjemmet deres, og i april ble hun offisielt datteren deres.

– Måten jeg fant henne på – dette var Gud som hjalp oss, sa han.

– The way I found her — this was God helping us out, he said.

Brannmannen fortalte at han ønsket å dele historien sin i håp om at barnets mor ville se den og finne trøst i å vite at datteren hennes er tatt godt vare på.

De ville at hun skal vite at barnet hennes blir tatt vare på og at det finnes ikke ord hvor mye hun er elsket:

– We want her to know that her child is taken care of and that she’s loved beyond words, he said.

Ifølge Safe Havens nettsted er det for tiden 148 bokser rundt om i landet, og 31 spedbarn har blitt overgitt til dem.

Grunnleggeren av Safe Haven Baby Box var selv forlatt av sine foreldre da hun var født. Ocala er den eneste byen i Florida som har drop box, og Zoey var det første spedbarnet som ble lagt igjen der.

Ocala family brought together by chance after baby found in Safe Haven box.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.