Foto: Fredrik Hagen / NTB

De ansatte på Thon Hotels får ikke heise regnbueflagget på jobb. Slikt blir det bråk av, og den konserntillitsvalgte hevder å være «lamslått».

Mens mer eller mindre «hele Norge» kappes om å henge opp så mange pride-flagg som mulig, overalt, har Thon-hotellene en annen policy. Der henger man ikke opp disse flaggene i det hele tatt.

Det får den konserntillitsvalgte i hotellkjeden til å steile, hun sier hun er «lamslått».

– Thon Hotels jobber for inkludering, mangfold og likestilling. Det er nedsatt en prosjektgruppe for å nå nettopp disse målene. Derfor er jeg ganske lamslått over å høre dette, sier konserntillitsvalgt Ann Kristin Sletvold til TV 2.

Hotellkjeden på sin side sier at ingen skal diskrimineres. Man har rett og slett et annet syn på hva mangfold osv. innebærer.

NTB melder om saken.

– Det å fremme likeverd, like muligheter og rettigheter er temaer konsernet vårt arbeider med systematisk gjennom hele året, skriver konserndirektør Morten Thorvaldsen til TV 2.

Han legger til at de ikke har heist regnbueflagg på flaggstengene til hotellene fordi de ønsker å være nøytrale. Han mener at inkludering og mangfold skal favne alle.

I dét ligger det at disse hotellene vil være et alternativ også for dem som ikke kjenner seg hjemme under pride-flagget, hvilket trolig dreier seg om en større andel av befolkningen enn det de store mediene prøver å skape et inntrykk av.

Les også:   

Pride: Frihet eller slaveri?

 

Velkommen til møte!

Kjøp billetter til boklansering i Oslo den 8. juni her! Vi får med Alf. R. Jacobsen på videolenke.


Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Bestill også:

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.