… Men den fremtredende vaksinekritikeren dr. David Martin snakker til oss. I sitt vidnesbyrd i EU-parlamentet satte han koronaviruset inn i en historisk kontekst og han hevder at det «med hensikt ble frigitt» for å øke offentlighetens aksept av vaksiner.

Dr. David Martin talte nylig under den tredje internasjonale covid-konferansen i Europaparlamentet der også den amerikanske biokjemikeren dr. Robert Malone var invitert. 

– En form for biologisk krigføring

Dr. Martin hevdet at covid 19-koronaviruset ble «frigitt ved et uhell eller med vilje» og de facto var en form for biologisk krigføring. Hensikten var å skape en verdensomspennende pandemi som kom de farmasøytiske giganter til gode gjennom massive vaksinasjonsprogrammer.

David Martin underbygget sine konklusjoner med en provoserende tidslinje:

  • 1965: Koronaviruset identifisert som en av de første smittsomme, replikerbare virusmodellene som kunne brukes til å modifisere en rekke andre menneskelige tilstandsopplevelser. Det var isolert, modifiserbart og assosiert med forkjølelse.

– Senere begynte vi å lære hvordan vi endrer et koronavirus ved å sette dem inn i dyr som hunder og griser.

  • 1967: De første forsøk på å vaksinere folk med modifisert koronavirus.
  • 1990: Pfizers første spikeproteinvaksine. kort tid efter oppdaget legemiddelprodusenter at vaksiner mot koronavirus ikke virker. 

– Eftersom koronaviruset er en formbar modell, muterer det. Alle medisinske publikasjoner konkluderte med at koronaviruset unnslipper vaksiner fordi det modifiseres og muterer for raskt til at det kan utvikles en vaksine. Tusenvis av publikasjoner siterte fra 1990 til 2018 disse funnene.

  • 2002: University of North Carolina patenterer en «smittsom replikasjonsdefekt klon» av koronaviruset. Dr. Martins tolkning av uttrykket var «et våpen for å ramme individer uten å skade andre individer». Han forklarte hvordan dette patentet ble innlevert i 2002 på arbeid finansiert av amerikanske myndigheters National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID) med Anthony Fauci i spissen, og det «på mystisk vis skjedde et år før SARS 1.0», og konkluderte med at SARS ikke var naturlig. 

– SARS er utviklet av mennesker; en livssystem-modell for faktisk å angripe mennesker og de patenterte den i 2002.

  • 2003: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sendte inn patentsøknad på SARS-koronavirus isolert fra mennesker. Patentsøknaden ble avslått to ganger, men innvilget i 2007.
  • 2005: Dette patogenet spesifikt utpekt som «plattformteknologi» for bioterrorisme, biologisk krigføring og biovåpen. 
  • 2016: En tidsskriftartikkel hevdet at SARS-koronaviruset er klar for å overføres til mennesker. Det var WIV1 – Wuhan Institute of Virology Virus 1. 
  • 2017/2018: Følgende setning ble almindelig i det medisinske miljøet: «Det vil skje en utilsiktet eller forsettlig frigivelse av et respiratorisk patogen.»
  • 2019: I april 2019, syv måneder før det kom data om pasient nummer én, ble fire patentsøknader fra Moderna endret til å inkludere begrepet «utilsiktet eller tilsiktet frigjøring av et respiratorisk patogen» som begrunnelse for å lage en vaksine mot noe som ikke eksisterte.

David Martin fortsatte med å lese en erklæring fra forhandlingene på National Academy of Sciences i 2015:

– For å opprettholde finansieringsgrunnlaget efter krisen må vi øke den offentlige forståelse av behovet for medisinske mottiltak, såsom pan-influensa- eller pan-coronavirus-vaksine. En viktig drivkraft er mediene – og økonomien vil følge hypen. 

– Naturen og videnskapen ble kapret 

– Hele denne historien startet i 1965 da vi bestemte oss for å kapre en naturlig modell og manipulere den. Videnskapen ble kapret da de eneste spørsmålene som kunne stilles var spørsmål godkjent under patentbeskyttelsen til CDC, FDA, NIH og tilsvarende organisasjoner rundt om i verden. Vi hadde ingen uavhengig videnskap. Videnskapen var blitt kapret, og dessverre var det intet moralsk tilsyn – i strid med alle verdiene vi står for.

I talen minnet Martin om sitt tidligere engasjement overfor EU-parlamentet for over et tiår siden da han advarte om konsekvensene av å bevæpne naturen mot menneskeheten. 

Hele David Martins innlegg kan sees og høres nedenfor:

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og/eller som e-bok.

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.