En føderal jury har dømt Trump skyldig i seksuelt overgrep mot Jean Carroll og bakvaskelse av henne fordi han benekter at han voldtok henne på et tidspunkt på 90-tallet hun selv ikke husker. Trump har ikke lagt skjul på at han finner beskyldningene latterlige og hans karakteristikk av henne er bakvaskelsen.

Trump tar ikke beskyldningene seriøst og han nektet å overvære rettssaken. Men Carroll har ført vitner og hun blir finansier av en milliardær som vil ta rotta på Trump koste hva det koste vil.

Det liberale USA har havnet et sted hvor de kjører frem kvinner som påstår seg voldtatt, men ikke er i stand til å huske året. Bare at det er over tredve år siden. Slik var det også med Christine Blasey Ford som påsto at Brett Kavanaugh hadde voldtatt henne på en fest. Hun klarte heller ikke tidfeste det og ingen vitner kunne bekrefte hennes påstander.

Også i hennes tilfelle sto det pengesterke folk bak.

I sin forklaring sier Trump at Carroll ikke er hans type, og det er heller ikke du, sier han om dommeren.

Demokratene benytter seg av at juryen på Manhatten er tungt anti-Trump.

Carroll er 79 år. Selve den påståtte voldtekten er foreldet, men hun kjører sak på at Trump kaller beskyldningene for falske og for dette er han blitt dømt.

Trump sier han vil anke uansett utfall.

Carroll sa ingenting etter den angivelige voldtekten.

Trump then penetrated her with his fingers and later with his penis, she claimed, saying she could “still feel the pain,” of his fingers inside her.

Hun ringte en venninne, men ba henne ikke si noe. Hvorfor hun holdt tett og først kom på banen etter tredve år har hun ingen forklaring på.

I et intervju med Anderson Cooper på CNN sier hun at de fleste kvinner drømmer om å bli voldtatt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.