Det er gjort et nytt kokainbeslag på Bamas fruktlager. Også dette på 800 – 900 kilo. Første gang ble det sagt at det måtte være en feilsending. Nå virker ikke det like sannsynlig.

Det er NRK som melder om det store beslaget.

– Jeg kan bekrefte at funnet ble gjort av en oppmerksom BAMA-ansatt på et av våre anlegg i Oslo. Da kontaktet vi umiddelbart politiet. Utover dette har jeg ikke noe mer informasjon eller kommentarer til den pågående etterforskningen, sier kommunikasjonsdirektør Pia Gulbrandsen i Bama.

Beslaget er ifølge politiet på mellom 800 og 900 kilo. Det skjer kort tid etter et lignende beslag som også ble gjort i banankasser hos Bama. (NTB)

Nå må Bama på banen og forklare hvordan det er mulig at kokainlaster i denne størrelsesorden finner veien til deres lagre. Man må spørre om det kan være andre sendinger som ikke er blitt oppdaget. I den første lasten ble det oppdaget transpondere som ville gjort det mulig å lokalisere lasten.

Det er snakk om kokain til flere hundre millioner kroner.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.