Politi ved en tidligere utrykning til Bjørndal i Oslo. Foto: Kyrre Lien / NTB

Nødetatene har rykket ut til Bjørndal senter der en person trolig har blitt knivstukket. Vedkommende får behandling av helsepersonell, ifølge politiet.

Ved Bjørndal, sørøst i Oslo, skal en person ha det politiet oppfatter som knivstikk i låret. Omstendighetene omkring det hele er så langt uavklarte, og ingen er pågrepet lørdag ettermiddag.

NTB melder om saken.

– Gjerningsperson er ikke på stedet, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Fornærmede er ikke livstruende skadd, opplyser de. Et knivstikk i låret kan fort bli nettopp livstruende, om kniven treffer den store pulsåren. Men offeret var heldig denne gangen.

– Politiet er på stedet med flere ressurser. Vi sikrer åstedet, avhører vitner, og skaffer oss et bilde av hva som har skjedd. Foreløpig har vi ingen mistenkte i saken. Fornærmede får behandling av ambulanse på stedet, skriver politiet i en oppdatering.

Politiet meldte om hendelsen litt før klokka 17 lørdag. Det er ikke gitt nærmere opplysninger om de involverte.

Bjørndal ligger nokså nær steder som Mortensrud, Holmlia, Hauketo og Prinsdal, og sammen er disse gjengangere i mediene i forbindelse med denne typen voldshendelser. Det flerkulturelle innslaget er sterkt i området.

Les også: 

Mann dømt til 13 års fengsel for Bjørndal-drap

Bestill fra Document forlag:

Kjøp gode bøker fra Document, se utvalget!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.