Ingen personer er siktet eller mistenkt etter at to menn i 20-årene ble knivstukket på Holmlia i Oslo søndag kveld.

– Det er en krevende etterforskning, da de fornærmede i saken ikke er samarbeidsvillige med politiet, opplyser politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen i Oslo politidistrikt overfor NTB.

Knivstikkingen skal ha skjedd utendørs i Ravnåsveien søndag kveld. Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 19.20.

Det ble søndag kveld nevnt så mange som tolv mulige gjerningspersoner, men ifølge Meeg-Bentzen er det for tidlig å si noe konkret om hvor mange personer som var involvert eller hva som har vært motivet.

– Politiet er i en innledende fase av etterforskningen og det gjenstår en hel del teknisk og taktisk etterforskning før en kan si noe mer om hva som faktisk skjedde ut over det som allerede er kjent, fortsetter han.

Politiet har heller ikke fått konkrete opplysninger om skadeomfanget til de involverte, utover at skadene ikke er livstruende. Men det skal være snakk om knivstikk i arm og kutt i skulder, opplyser politiadvokaten.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂