Oslo-politiet har natt til lørdag aksjonert og gjort beslag i flere leiligheter, etter at de natt til lørdag kom over en person med lettere stikkskader på Torshov. Vedkommende skulle ha blitt ranet på Sinsen T-banestasjon, der sju-åtte svartkledde ungdommer var observert. Ingen er så langt pågrepet, opplyser Krimvakta i Oslo til Document.

I løpet av kvelden gikk politiet til aksjon mot flere leiligheter i Oslo.

– Vi har også gjort tilslag på flere leiligheter i natt, og vi mener vi nå har klart å identifisere en eller flere gjerningspersoner, sier kriminalleder Eivind Håndstad til Avisa Oslo.

Fornærmede er i tenåringene og er å anse som lettere skadet.

Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

– Vi jobber med å spore opp involverte. Vi har oppsøkt ulike steder, som igjen har gitt oss nye ledetråder i saken. Vi vil fortsette å jobbe med denne saken, sier Hånstad.

Fornærmede er lettere skadet etter hendelsen.

– Er det noen kjennskap mellom partene?

– Akkurat kjennskap skal jeg være forsiktig med å uttale meg om, men vi har en hypotese om at det har vært en foranledning for voldshendelsen, sier kriminallederen. (Avisa Oslo)

Lørdag morgen opplyser Krimvakta i Oslo til Document at det ikke er foretatt noen pågripelser.

– Etterforskningen fortsetter utover dagen med analyser av beslag og av annet innhentet materiale som blant annet videoer, sier en anonym tjenestekvinne ved Krimavakta til Document.

Jakkeran på Skøyen

Det var to fornærmede i saken, men kun en som ble ranet. De to pågrepne er 15 år gamle, og foreldrene vil bli kontaktet opplyser politiet til Avisa Oslo.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.