Det er merkelig hvor lett vi mister interessen for et land hvis det ikke passer inn i vår skjema. Libanon var i mange år høyt på nyhetsagendaen, men har de siste år falt helt ut. Det som skjer der burde interessere oss. Libanon er et fremtidslaboratorium.  Det er et samfunn er pengene har sluttet å fungere. Lærerne får 20 dollar i måneden. Skolene har bare vært oppe 50 dager. Lebanese teachers hold Arabic placards that read: «Right is not a good deed» and on left, the «Strike of dignity,» during a protest outside the Education Ministry, in Beirut, Lebanon, Monday, March 6, 2023. Lebanon’s education system is in crisis. Public schools have been open for fewer than 50 days this school year because teachers are on strike, protesting dramatic currency devaluations that slashed their salaries to about $20 a month. (AP Photo/Hussein Malla)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.