Politiet i Agder opplyser på Twitter at en person forsøkte å stikke av etter en trafikkulykke mellom to biler på E18 på Lundslettene i Tvedestrand.

– En involvert person har forsøkt å stikke fra stedet ved å stjele biler fra køen som har dannet seg, skriver politiet.

– Kontroll på person nå. Full stans i trafikken, skriver politiet videre.

Politiet ga ordre om bevæpning til patruljen som rykket ut til ulykkesstedet, skriver Fædrelandsvennen.

Operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt forteller til NTB at mange engstelige bilister ringte etter at de ble stående stille i køen og så en mann komme gående bakover fra ulykkesstedet.

– De meldte om en illsint mann som forsøkte å stjele biler. Det skal dreie seg om den ene parten i en kollisjon mellom to kjøretøyer, og politiet har tolket dette som om vedkommende forsøkte å stikke av fra stedet sier Gausdal.

Selve trafikkulykken skal dreie seg om to kjøretøyer hvor det har skjedd en påkjørsel bakfra. I alt fire personer befant seg i kjøretøyene, og alle ble kjørt i ambulanse til Arendal sykehus. Politiet opplyser imidlertid at det ikke framstår å være alvorlige personskader knyttet til trafikkulykken.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.