– Det var meldt om funn av en blodig person på gaten utenfor et bolighus, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt i en pressemelding. Det skal være snakk om en kvinne. I den kommunale blokka ble det funnet en annen blodig person innendørs. Begge ble konstatert døde på sykehus. Politiet kjenner ikke de dødes identitet.

Det var like etter klokka 16 onsdag fikk politiets operasjonssentral melding om en alvorlig hendelse på en adresse i Lønborglien i Ytre Sandviken i Bergen.

Politiet rykket ut med store ressurser, og det ble sendt flere ambulanser til stedet.

– Vi ankom stedet etter kort tid, det ble umiddelbart igangsatt livreddende førstehjelp og vedkommende ble sendt Haukeland sykehus. Personen ble etter en stund erklært død på sykehuset, sier Johannessen.

Samtidig begynte politiet å lete etter årsaken til hendelsen, og da fant man en annen blodig person innendørs like i nærheten.

– Denne personen ble umiddelbart fraktet til sykehus og ble erklært død på sykehuset, opplyser Johannessen.

Per nå er de døde personene ikke identifisert, og derfor er heller ikke pårørende varslet. Politiet sier de jobber med store ressurser for å finne ut hvem de døde er, og hva som har skjedd på stedet. (..)

Politiets innsatsleder Frank Listøl omtaler overfor Bergensavisen saken som en drapssak.

– Politiet har foreløpig ingen informasjon om at en tredje person har noe med dette å gjøre. Det kan vi ikke utelukke, men vi har ingen informasjon om det nå, sier han.

Han opplyser at helsevesenet først kom til stedet, og at det var en kvinne som ble funnet hardt skadd på utsiden av en leilighet.

– Politiet har rigget en organisasjon for å etterforske drap, sier han til TV 2. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.