Victor Davis Hanson er stor i USA og nyter anerkjennelse internasjonalt. Men internasjonalt vil ikke si Norge. Norsk elite er frakoblet den brede kulturelle kontaktflaten som før var en selvfølge. Publikum har ikke merket hvordan de er blitt frakoblet personligheter og strømninger som før også nådde våre breddegrader gjennom tidsskrifter og aviser. Dagbladet var kulturradikal og skjøttet sitt, Aftenposten så i en annen retning. I sum ble det et spekter.

Nå er de alle like. Det gjelder også tidsskriftene som holdes i live av offentlige penger.

Publikum går glipp av mye, særlig i det mest dynamiske land i Vesten, USA. Det yrer og vokser som aldri før på høyresiden i USA. Victor Davis Hanson er en av de mest kjente, takket være sin imponerende kunnskap og oversikt.

Det går nesten ikke en dag uten at Hanson er gjest i et eller annet tv-program.

Hans siste bok er en status over Vesten: Den døende borger. Uten borger intet borgerlig samfunn. Venstresiden er anti-borgerlig og anti-kulturell. Hanson viser at dagens situasjon er et resultat av en langvarig prosess.

Fordi Aftenposten og NRK har sluttet å oppfylle sin kulturelle opplysningsoppgave, forstår ikke det brede publikum at USA er utsatt for en revolusjon ovenfra.

Dagens progressive venstreside er like radikal som jakobinerne som sjanghaiet den franske revolusjon. De synes de hadde nøkkelen til historiens fremskritt og rullet frem giljotinen for å få historien til å rulle litt fortere.

Biden-regimet har slått an lignende toner. Den er i gang med å demontere rettsstaten og norske medier og akademia later som ingenting.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!
Kjøp billetter til møtet her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.