Politi på oppdrag. Foto: Jo E. Brenden / NTB

Oslo-politiet varsler at det har vært en voldshendelse i Gamle Oslo, der en mann får førstehjelp for en sårskade i armen.

Politiet skriver på Twitter at de ikke kjenner hendelsesforløpet, men at det er opplysninger om to menn som forlot adressen i en sølvfarget bil.

Oslo-politiet opplyser til NTB at det ser ut til å dreie seg om en stikk- eller kuttskade. Det var naboer som varslet politiet om en krangel på adressen. Det er ikke snakk om livstruende skader.

– Vi har ikke fått snakket så mye med ham ennå. Ambulansen er på stedet og gir førstehjelp. Så må vi høre litt med folk i området og fornærmede selv hva som har skjedd, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet.

Gamle Oslo ligger øst for sentrum av hovedstaden, nær  blant annet Grønland og Tøyen som også er bydeler med relativt hyppig forekommende vold av dette slaget.

Det har vært meldt om en en rekke slike saker i senere tid, ofte med bruk av stikkvåpen. Mye tyder på at terskelen for å ty til stikkvåpen er senket i visse miljøer.

Document har omtalt flere hendelser hver eneste uke, denne saken så sent som i går:

En person knivstukket i slagsmål på Grünerløkka i Oslo

Ny bok! Bestill fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bestill også:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.