Disse to ser ut som tvillinger. De har same holdning og ser bortreiste ut. Biden er verst, men også Charles virker som han er klar for aldershjem. Men han er nyslått konge av Storbritannia og den andre er USAs president. Hva sier dette om Vesten? Det er ikke alderen, det er at de ser så bortreist ut. FILE – Britain’s Prince Charles, left, greets the President of the United States Joe Biden ahead of their bilateral meeting during the Cop26 summit at the Scottish Event Campus (SEC) in Glasgow, Scotland, Nov. 2, 2021. Charles and Biden discussed global cooperation on the climate crisis last year while both attended a summit in Glasgow, Scotland. (Jane Barlow/Pool Photo via AP, File)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.