Joseph Ladapo. Stillbilde: CBS Miami / YouTube.

En analyse utført av folke­helse­myndigheten i Florida viser at menn i alderen 18–39 år som har tatt mRNA-vaksine mot koronasykdom, har 84 prosent større sannsynlighet for å dø av hjertesykdom innen 28 dager etter vaksinering.

Det kunngjorde delstatens folkehelsemyndighet Florida Health på sine egne nettsider fredag.

For menn i denne aldersgruppen er det sannsynlig at ulempen ved vaksinen er større enn fordelen, og folkehelsemyndighetens sjef Joseph Lapado fraråder dem derfor å la seg mRNA-vaksinere mot koronasykdom.

Personer som har har myokarditt eller perikarditt anbefales å tenke seg nøye om innen de tar mRNA-vaksine, opplyser Florida Health.

Folks bekymringer for vaksinen er blitt avfeid, erkjenner Ladapo:

“Studying the safety and efficacy of any medications, including vaccines, is an important component of public health,” said Surgeon General Dr. Joseph Ladapo. “Far less attention has been paid to safety and the concerns of many individuals have been dismissed – these are important findings that should be communicated to Floridians.”

Friske personer under 45 år vil neppe få flere anbefalinger om vaksine mot koronaviruset, sa FHI-overlege Preben Aavitsland i uken som gikk.

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.