Bidens tale i Philadelphia natt til fredag var en krigserklæring mot halve USA. Kombinasjonen av det mørkrøde flomlyset og den brutale retorikken – noe lignende har aldri noen president sagt i en tale til nasjonen – har fått Biden til å gå tilbake på det han sa: Han mente ikke å si at halvdelen av velgerne er fascister. Men det var hva han sa og han sa det også på et college på tirsdag, også det i Pennsylvania.

Salen på colleget tok bare 350 mennesker, men skolen slet med å få 245 til å stille og de måtte lokkes med bedre karakterer, sier onde tunger.

Hvorfor velger Biden å opptre så provoserende? Han frir til ytterste venstre fløy, sies det. Men det er de som føler seg berettiget til å bruke vold – og ingenting skjer med dem. Hvordan vil dette ende?

[arve url=»https://rumble.com/embed/v1fusi5/?pub=7qe73″ /]

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.