To antatte gjerningsmenn ble lørdag kveld pågrepet av politiet etter at to personer ble påkjørt av en bil i Lundby i bydelen Hisingen i Göteborg. Ei kvinne i 40-årene døde seinere på sykehus av sine skader, og den andre personen er alvorlig skadet. Ifølge Aftonbladets kilder kjørte bilen opp på fortauet og gasset på før de to ofrene ble truffet.

De to pågrepne mennene er mistenkt for drap og medvirkning til drap. – Etter den første etterforskningen har vi konkludert med at noen bevisst skal ha kjørt på personene, sier Fredrik Svedemyr, polititalsperson i region Vest. Ytterligere to personer er også pågrepet, mistenkt for å ha beskyttet lovbrytere. Avisen Aftonbladet hevder at de to som er mistenkte for drap er brødre og slektninger av kvinna som ble drept.

Husk å støtte Document også i sommer:

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Svenske imamer. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.