Når man debuterer som morder i en alder av 16 år, er det mange perspektiver som åpner seg, både for 16-åringen og samfunnet han opererer i. Document hadde nylig en sak om at Sverige er blitt et marked for leiemord. Riktig: «marked». Likvideringer blir en business, og yngre mennesker er dristigere og kommer tettere på offeret. Ingen tror at en 16-åring er ute for å drepe.

I Colombia var det de unge som var de foretrukne drapsmennene. De fikk et eget tilnavn: pistoleiros.

Sverige beveger seg i en retning der unge uutdannede mennesker kan gjøre karriere som drapsmenn.  Likvideringsmarkedet fungerer strengt tatt som et hvilket som helst annet marked, bestemt av tilbud og etterspørsel. Noen etterspør drap. Ungdommene har oseaner av tid og er uten skrupler.

Det siste er noe politikere og medier ikke liker å snakke om. For at drap skal bli dagligdags, må moralen ryddes av veien. Det har sosialdemokratiet jobbet målbevisst for i mange tiår.

Det er derfor det ble stilt mistillit mot justisminister Morgan Johansson. He couldn’t care less.

George Soros får oppmerksomhet fordi han sørger for at de mest skruppelløse, hensynsløse statsadvokater blir valgt i amerikanske storbyer.

Soros og hans venner synes ikke revolusjonen i USA går fort nok: Endestasjonen er nihilisme.

Sverige er inne på samme vei, og det som gjør at nabolandene ikke vil klare å skjerme seg, er at de nekter å se hva som foregår. Norges justisminister Emilie Enger Mehl synes det var ok å rose den kriminelle rapperen Kamelen.

Vi er Sverige light.

 

16-åring pågrepet etter dødelig skyteepisode i Sverige

Svensk politi har pågrepet en 16 år gammel gutt som er mistenkt for drap etter en skyteepisode der en mann i 30-årene ble drept.

Mannen ble funnet skadd på en parkeringsplass i Kristianstad tirsdag kveld. Han ble kjørt med ambulanse til byens sykehus, hvor han ble erklært død senere på kvelden.

Politiet har bekreftet at mannen døde i forbindelse med skyteepisoden, men ville ikke si om han døde av å ha blitt skutt eller av andre skader, skriver Aftonbladet.

Den 16 år gamle gutten ble pågrepet en halvtime etter at politiet fikk melding om skyteepisoden, opplyser politiet onsdag.

Gutten er mistenkt for drap, samt for drapsforsøk, da det befant seg ytterligere én person på hendelsesstedet. (NTB)

 

 

Kjøp billetter her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.