Senator Josh Hawley fra Missouri i en glimrende utspørring av en seniorperson fra Department of Homeland Security, Samantha Vinograd. Hawley vil gjerne vite mer om prosessen bak opprettelse av Disinformation Governance Board og valget av den ulykksalige Nina Jankowicz til å lede det.

Desinformation Governance Board – en slags moderne inkvisisjon – var et stykke amatørarbeid. Demokratene er ikke så gode på tyranni. De har ikke praktisert lenge nok og går på snørra. Jankowicz var en katastrofe. Hvem valgte henne ville Hawley vite.

Hawley får ikke noe ut av henne. Vinograd forsøker innledningsvis å innynde seg med at hun nettopp har besøkt Missouri, men kommer ingen vei. Hawley vil ha svar, men får ingen: Hvem sin ide var det å opprette sensurorganet? Hun nekter å svare. Hvem valgte Nina Jankowicz? Ingen navn, bare generelle svar som «arbeidsgruppe». Dette er byråkratisk stonewalling. Kongressen har en kontrollfunksjon, men den blir umulig å oppfylle når byråkratiet nekter å svare.

Hawley sier at de har brukt måneder på å få ut svar. Det var først da en varsler lekket dokumenter at de kom noen vei.

Dette er den samme administrasjonen som dro Steve Bannon for retten for å kunne ydmyke ham og dømme ham for noe de visste han ikke hadde noe med. Norske medier er heiagjeng. De vil at Trumps valgkampgeneral får seg en omgang. Det har han fortjent. Selve prosessen, ærlighet, sannhet, ansvar, bryr deg seg mindre om.

La dem dingle. De fortjener ikke bedre, synes å være holdningen.

Når Fredrik Græsvik går etter Eirik Furuseth fordi han stilte spørsmål ved Græsviks sjef og TV 2s rolle, bruker han samme metode. Græsvik har vært USA-korrespondent i flere år og har sugd inn Trump-hatet i administrasjonen og medier.

Biden har gjort Department of Homeland Security til et politisk departement rettet inn mot opposisjonen. Dvs de 75 millionene som stemte på Trump.

Her er karrierestigen til frøken Vinograd fra wikipedia:

After her studies, Vinograd joined the U.S. Department of the Treasury, working as deputy attaché to Iraq and as an International Economist during the George W. Bush administration.[6][7]

In August 2009, during the Obama administration, she began her tenure at the National Security Council, where she served as director for Iraq, director for international economics, and as senior advisor to National Security Advisor Thomas E. Donilon.[8][6][9]

In 2013, she began to work for Goldman Sachs focusing on public-private sector partnerships. She later worked at Stripe, leading global public policy before joining CNN as a national security analyst.[6] For several years, Vinograd was also a Senior Advisor at the Biden Institute at the University of Delaware.[10][11]

She has worked as an advisor to the US Fund for UNICEF, was named a David E. Rockefeller Fellow at the Trilateral Commission, a Millennium Fellow at the Atlantic Council, and serves on the board of the Women’s Foreign Policy Group.[12] She co-founded Global Opportunity Advisors, a geopolitical risk and policy advisory firm, with Morgan Ortagus.[13]

Vinograd began serving in the Biden administration as senior counselor for national security at Department of Homeland Security and acting Assistant Secretary for Counterterrorism and Threat Prevention in February 2021.[2]

Unge ambisiøse gjør seg lignende planer i Norge, selv om avansemulighetene ikke er like store.

Kommentarene til videoen sier: Hvordan kan de sitte i en høring og nekte å svare og slippe unna med det? Det er å vise en forakt for Kongressen.

Men de tilhører makten og makten er hevet over kontroll og innsyn. Det er det samme departementet som er ansvarlig for at millioner av illegale flommer inn i USA og har med seg fentanyl som dreper 100.000 amerikanere. Hvert år.

Hawley er dyktig og skarp, men han kommer ingen vei. Det eneste han har å spille på er offentligheten. Deg og meg.

Den administrative staten står ikke til ansvar for noen. Men den kan stille sine motstandere for retten.

Bannon’s War Room begynner å bli en maktfaktor i USA og Biden-regimet og Liz Cheney tror de kan kue Bannon.

“It is clearly politically motivated,” said Canadian lawyer Viva Frei Friday afternoon, as he covered the trial live for Bannon’s War Room Pandemic podcast. “Whether or not under the strictest letter of the law Bannon actually committed Contempt of Congress … the exceedingly rare circumstances under which anyone has been indicted and gone to trial for Contempt of Congress should show you that this is not about justice, this is not about the importance of the alleged crimes, this is about about politics, and the importance of making examples of people with big platforms who are influential, and setting an example for everybody else.”

Demokratene har ingen skrupler med kameratskap og inhabilitet. Man begynner å bli vant til at det er forbindelser som kompromitterer. Demokratene har ingen skam.

The defense argued that “the entire foundation of the government’s case” rested on the testimony of a biased January 6th Committee staffer named Kristen Amerling.

“You need to consider whether a witness has a friendship or hostility towards anybody connected with the case, that some something you need to consider,” Bannon lawyer Evan Corcoran said.

Corcoran told the jury that Amerling had a partisan interest in the outcome of the case. “She’s been doing committee work for Democrats for 20 years. She has a relationship with one of the prosecutors on the case, Mrs. Gaston. It goes back 15 years. She’s contributed her own money to Democratic causes.”

6. januar-komiteen ville straffe Bannon for at han ikke møtte. Men de ville selv ikke møte som vitne i rettssaken!

“The elites that run this country—this is exactly how they want to run it,” he said.

-Dette er en ideologisk krig og det nytter ikke å gi etter. Jeg har vært marineoffiser i åtte år, kommenterte Steve Bannon. Han har ingen illusjoner om Biden-regimet og ble ikke overrasket da dommeren dømte han for to tilfeller av forakt for Kongressen. Denne loven har ikke vært brukt på førti år.

Men slik er Demokratene: Ulikhet for loven: De henter frem sovende paragrafer og reaktiverer dem.

 

Steve Bannon Found Guilty of Contempt of Congress, Faces Up to Two Years in Prison 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.