Vil du jobbe med fordekt innhenting på internett? Da er kanskje PST noe for deg. Men du må være rask: Søknadsfristen går ut 8. juli.

Stillingsannonsen er ute på Finn.

  • Arbeidsgiver: PST (Politiets sikkerhetstjeneste)
  • Stillingstittel: Vil du jobbe med fordekt innhenting på internett?

I stillingsbeskrivelser får man litt mer informasjon.

Innhentingsavdelingen henter inn informasjon slik at PST er i stand til å ta de riktige vurderingene som gjelder landets sikkerhet. I et digitalisert samfunn er det helt avgjørende at PST har evne og kapasitet til å hente inn informasjon fra ulike plattformer på internett.

Arbeidsoppgaver
Arbeidet innebærer fordekt innhenting av informasjon fra internett og relevante sosiale medier. Arbeidet er målrettet og styrt, informasjonen rapporteres videre i PST etter gjeldende retningslinjer.

Stillingen krever at du til enhver tid er faglig oppdatert på trender og fenomener som angår PST sin portefølje. Det er et stort fokus på fag og metodeutvikling i stillingen.

Det spesifiseres ikke hvilke plattformer som skal overvåkes. Men ut fra trusselvurderingene til PST vil det trolig omfatte «høyreekstreme miljøer» og folk med «antistatlige holdninger» som lider av trang til «pandemivold».

PST frykter «antistatlige overbevisninger» og «pandemivold»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.