EU er del av verdirevolusjonen. Man bruker LHGBTQI+ som rambukk mot familie og tradisjon. Det er den totale atomisering av mennesket. Mennesket må oppfinne seg selv hele tiden. Svært få mennesker er i stand til det.

Erasmus-programmet har gått fra å tilby utdannelse, til å bli en spydspiss for queer-bevegelsen. EUs byråkrati består av mennesker som står så langt fra LHGBTQI+ som mulig. Man har tidligere promotert hijab.

Dette er ikke det samme som homobevegelsen. Denne bevegelsen er mye mer fundamental og omveltende. Dette er en oppløsning av alle konstanter, helt ned til skifte av kjønn. Fra Document.dk:

Erasmus+ er EU’s program til støtte for uddannelse, unge og sport, og budgettet er i omegnen af 200 mia. kroner. For det beløb kan man blandt andet tæppebombe Twitter med ‘#TheFutureIsQueer’ eller støtte et computerspil hvor den kvindelige hovedrolle sender kærlighedsbreve til anden kvinde. Et spil med et ‘trans inclusive language’.

 

EU-kommissionen på Twitter, 1. og 22. juni 2022 – ‘#TheFutureIsQueer’)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.