Fra campusen til Hamm-Lippstadt-universitetet. Foto: DonGatley / Wikimedia Commons.

En 34 år gammel mann gikk i 15:30-tiden fredag til knivangrep på flere personer ved Hamm-Lippstadt-universitetet ikke langt fra Dortmund i Tyskland. Tre kvinner og én mann ble skadet i angrepet, som ble avbrutt da 34-åringen ble overmannet av studenter som holdt ham nede til politiet kom.

For et av de kvinnelige ofrene er tilstanden livstruende, skriver Die Welt.

Som vanlig ved slike voldsepisoder i Tyskland er det sparsomt med informasjon om gjerningsmannen. Ifølge påtalemyndigheten skal det være indikasjoner på mental sykdom, men ikke på ideologiske motivasjoner.

34-åringen, som bodde i en studentbolig, angrep og skadet først personer i korridorer på campusen, innen han ville fortsette angrepet inne i en forelesningssal, men der ble han altså forhindret i sine hensikter av modige studenter som grep inn.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.