Stortinget markerer årets Pride-feiring med brask og bram. Regnbueflagget skal vaie over landets nasjonalforsamling.

Det er presidentskapet på Stortinget som har besluttet at det skal flagges med regnbueflagg i forbindelse med årets Pride, skriver NRK.

I mai 2021 endret Stortinget flaggloven, i noe som fremsto som skreddersydd for å tilfredsstille kjønnslobbyen.

Lovendringen innebærer at det åpnes for bruk av også andre flagg i «arrangement, markering eller merkedag av allmenn interesse», skriver NTB.

Tidligere var det kun lov til å flagge med norsk eller samisk flagg ved offentlige bygninger. Nå heises Pride-flagget over det ganske land.

Skoler og barnehager er allerede inntatt. 8 år gamle fotballgutter inviteres til Pride-parader i regi av fotballklubben og NFF. Oslo-skolene oppfordres til å lokke elevene til Pride-festival, midt i sommerferien. Barnehager arrangerer egne Pride-feiringer.

Kvinneidretten står i fare, siden stadig flere biologiske menn ønsker å konkurrere i kvinneklassen. «Kvinner med penis» krever adgang til kvinnegarderoben.

Gatene fylles opp av lettkledde, seksualiserte LGBTQI+-aktivister, og ledende Ap-politikere danser som svette duskedamer foran i toget.

En haug av bedrifter og offentlige etater endrer logo for å vise at de er helt underkastet den nye kjønnsreligionen.

Pride arrangeres av Foreningen FRI, som blant annet ønsker å lovfeste polygami, surrogati, eggdonasjon og et tredje kjønn. De som protesterer blir hengt ut, trakassert eller anmeldt til politiet.

Nå får denne politiske organisasjonen offisiell støtte fra Stortinget, som heiser flagget for det uvitenskapelige, det intolerante og det hyper-woke budskapet som skjuler seg bak en falsk regnbue.

Er dette virkelig noe å være stolte av?

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.