Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Pride-festivalen og Pride-flagging er blitt en tvangsforestilling. Nå går selv kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H) inn for at kommunene skal ha rett til å heise Pride-flagget.

Slik reglene er i dag, må det være et arrangement i kommunal regi for at Pride-flagget skal vaie fra offentlig flaggstang.

Det vil Astrup endre. På få år er homofile blitt en merkesak som alle skal bekjenne seg til. Selv forsvarssjefen varsler at han vil gå i pridetog neste år.

Man skulle tro at homofile og lesbiske var en undertrykt minoritet. Det motsatte er tilfelle. Lovene tilpasses slik at homofile og lesbiske likestilles med heterofile. Ekteskapsloven er endret, slik at den er nøytral, og selve forestillingen om faste kjønn er i full oppløsning. Barn skal få hjelp til å skifte kjønn, og foreldre som motsetter seg dette, risikerer trøbbel.

Dette er en utvikling så langt over hodet på vanlige mennesker at det er vanskelig å måle. Politikerne har hivd seg på en bølge. De tror de er moderne. De tror at alle vil gå i Pride-tog. Det er tatt ut av løse luften. Når får vi meningsmålinger som er til å stole på?

Men hele skravleklassen tror at dette er noe de være med på.

– Vi ønsker at kommunene selv får bestemme hva slags flagg de ønsker å heise, og at det ikke blir nødvendig å avholde et fysisk arrangement i bygget, sier statsråden til VG.

Forslaget vil bli sendt på høring neste uke, og målet er å få på plass en lovproposisjon som Stortinget kan behandle i løpet av høsten.

Denne politikken har neppe oppslutning i befolkningen, og slett ikke fra nye grupper. De samme menneskene er besatt av Pride som snakker uavlatelig om rasisme. De later til å være helt tonedøve for hva nye borgere mener om homofile og lesbiske, for ikke å snakke om transpersoner.
Skravleklassen tvinger frem minoriteter som blir sårbare fordi myndighetene og eliten kjører dem frem. Hva synes man om Pride på skolene på østkanten? Det hører vi aldri noe om.
Astrup lever på en rosa sky:

Astrup mener det er på sin plass at norske kommuner over hele landet skal kunne markere de viktige verdiene som Pride står for, uten at lovverket skal stå i veien for det.

– Pride handler om å feire og kjempe for frihet, mangfold og toleranse og har bidratt til å bryte normer i samfunnet, og sender et tydelig signal om at alle skal kunne få elske den de vil, sier han.

Politikerne og mediene har gjort Pride til et symbol på noe som er tomme ord. Disse menneske tør ikke konfrontere de holdningene som er mot homofile, lesbiske og transer fra nye «sårbare» grupper. Er de sikre på at de gjør disse seksuelle minoritetene en tjeneste ved å kjøre dem frem på denne måten?

Enda verre: at lovene skal slå fast at seksualiteten er flytende. Forsøk å kle opp Muhammed-er i kjole og se hvordan det går.

 

Astrup vil endre flaggloven – vil gjøre det mulig for norske kommuner å heise regnbueflagget

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.