Før kampstart mellom Sverige og Norge i landskampen i fotball søndag fikk vi se det svenske forfallet på nært hold. Woke var ikke nok til å vinne kampen. Alt har blitt politisk, og Sverige fikk betale prisen.

Etter den norske nasjonalsangen sa den kvinnelige (selvsagt) svenske speakeren følgende da hun på svulstig vis introduserte den svenske nasjonalsangen:

När alla får känna på delaktighet. Och vår gemensamma kärlighet. (Kakuna?) för fotboll. Då vet vi att vi blir som best.

Båda som individer, som supportrar och som landslag. Alla – oavsett bakgrund eller kön, oavsett härkomst eller legning, är en del av Sverige.

Egentligen är det ganska enkelt: TILLSAMMANS ÄR VI SVERIGE!

Så kom den svenske nasjonalsangen, etter at svenskenes egentlige offisielle nasjonale identitet var markedsført godt nok. Et makabert skuespill.

Selv under en landskamp i fotball skal kjønnsideologi og multikultur tres ned gjennom halsen på svenskene.

Det norske landslaget var overlegne i første omgang, men ble delvis rundspilt i første halvdel av andre omgang. Fenomenet Haaland sørget for de to norske målene, med hans mål nr. 11 på de siste syv kampene.

Det ble litt spenning på slutten, da Elanga reduserte et par minutter på overtid. Men Norge vant kampen nokså greit.

Dette er første gangen Norge slår Sverige i en fotballkamp som betyr noe siden 1977. Det svenske forfallet er overtydelig, selv i tennis er vi bedre enn svenskene nå.

Nasjonalt forfall, utspilt på en stadion med navnet Friends Arena. Et helt utrolig patetisk navn for en arena hvor man egentlig skal bedrive proxy krig. Dette er idrettens styrke: Man kan utkjempe slag uten at noen dør.

Friends …Venner er man før kampen, og etter kampen. Men ikke under kampen. Da er det «krig».

Den svenske midtstopperen Alexander Milošević forsøkte å psyke ut jærbonden Erling Braut Haaland. I intervjuet med TV2 etter kampen fortalte Haaland hva som skjedde (oversatt til bokmål):

– Han kalte meg en hore. Jeg kan forsikre dere om at dette ikke stemmer. Så sa han at han skulle brekke beina mine. To minutter etterpå scoret jeg 2-0-målet.

England fikk en lekse i går (lørdag), i dag var det (endelig) Sveriges tur.

Woke vinner ikke fotballkamper.

Kjøp billetter her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.