Politet er på Galgeberg etter et større slagsmål. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

To menn kom lettere til skade under et større slagsmål på Galgeberg på Oslos østkant tirsdag kveld. Politiet mener det ble benyttet skytevåpen.

Politiet har fått informasjon om at det er sett skytevåpen under hendelsen, men dette har de ikke fått endelig bekreftet.

– Men vår hovedhypotese er at det har vært skytevåpen på stedet. Vi har snakket med flere vitner og har også videoopptak fra området, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

Han forteller at de fikk mange meldinger om et slagsmål med mange involverte på Galgeberg klokken 19.15. Med andre ord var det nok et gjengslagsmål i denne delen av hovedstaden, og nok en gang antas det at våpen er brukt. Rapporter om slike hendelser har vært hyppige de senere år, bare i år har det vært flere tilfeller.

Like før klokken 21 var ingen pågrepet i saken. Politiet har funnet en bil som de lette etter, men den var tom. Både politihelikopteret og hundepatruljer deltar i søket etter mistenkte i saken.

Politiet gir heller ikke denne gangen nærmere  informasjon om de mistenkte. Man overlater til publikum å gjette.

Les også: 

To skadd med kniv i gruppeslagsmål i Oslo sentrum

Velkommen til nytt Document-møte:

Bestill fra Document forlag:

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Kjøp Kents bok her!

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.