To menn er pågrepet i Tønsberg, siktet for kroppsskade med en skrutrekker og for å ha tent på en bil der det satt en person.

Sørøst politidistrikt skriver på Twitter at det er en mann i slutten av 20-årene og en annen i slutten av 40-årene som er pågrepet.

– Siktet for kroppsskade med skrutrekker og for å ha helt bensin på en bil og tent på denne mens det satt en person i bilen, skriver politiet.

En person er fraktet til sykehus for behandling. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 6.25 langfredag.

Operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud sier til NTB at politiet ikke vet hva som forårsaket voldshandlingene, men at det ser ut til å ha vært en krangel.

Språkproblemer gjør at politiet må få tak i tolk før de får avhørt de to som er pågrepet. Det gjør også at politiet foreløpig ikke har klarhet i hvor mange som kan regnes som fornærmet i saken.

Johnsrud sier at det trolig ikke dreier seg om alvorlige personskader, men at minst en person er blitt påført stikkskader med en skrutrekker.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.