Politiet i Oslo søker fredag formiddag etter en ung kvinne på 19 år, som ble meldt savnet på Mortensrud torsdag. Etter at det har kommet inn nye opplysninger, søker politiet nå både i området Sognsvann og i området Mortensrud/Dal. I tillegg til frivillige mannskaper er også helikopter satt inn i letingen.

Vi var fredag formiddag i kontakt med Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt:

– Har dere mistanke om at det har skjedd noe kriminelt?

– Nei, vi har ikke grunnlag for å si noe om det på nåværende tidspunkt.

– Det nevnes ‘nye opplysninger’ på Twitter. Kan du si noe om hva disse består i?

– Nei, av etterretningshensyn kan vi ikke kommentere det nærmere. Men vi vil be publikum om å melde fra til politiet dersom de har sett kvinnen, eller har tips i saken, sier vakthavende ved Operasjonssentralen til Document.

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.