Ukraina angripes av russiske styrker. Vestlige myndigheter fører en slags krig mot egen befolkning. Hva skjer? Hva blir konsekvensene for en vanlig nordmann?

Erling Marthinsen er tildelt programlederrollen i dag, og forsøker å analysere situasjonen. Med seg har han Alf R. Jacobsen, Hans Rustad og Christian Skaug.

Hadde dette skjedd med Trump som president? Hadde ikke Ukraina gitt fra seg atomvåpen i bytte for garantier fra NATO, ville denne situasjonen kunne ha oppstått?

Børsen stuper i Moskva, og vi belønnes med høyere strømpriser. Her skal rekordene slås. Og det grønne skiftet fortsetter for fullt.

Egeland mener vi i Vesten må bla opp. Ukraina beskrives som nærområde, selv om der er nesten 2300 kilometer mellom Oslo og Kiev.

Hans Rustad er ofte den mest optimistiske av oss i redaksjonen. Hva tenker redaktøren vår om det som skjer?

Har det interne opprøret i Vesten, symbolisert ved truckerne, noen betydning for hvilke reaksjoner Vesten kan komme med?

Vi lever virkelig i interessante tider, og det er ikke ment som noe positivt.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.