Hjerneforskere tror at vi tar mellom 200 og 300 bevisste beslutninger hver dag, og i bakspeilet av livet kan vi se hvordan alle disse små og store avgjørelsene til sammen har formet livene våre.

Men å ta kloke avgjørelser er ikke alltid lett, spesielt ettersom det er mange der ute i verden som hele tiden vil fortelle oss hva vi skal gjøre, hva vi skal tenke og hvem vi skal følge. Det er lett å bli forvirret og gå seg vill.

Men Gud vil ikke at vi skal gå oss vill. Gud vil at hver enkelt av oss skal finne veien som fører til ham – og derfor har han også gitt oss den aller beste veiviseren…

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

6. søndag i åpenbaringstiden

Om noen da sier til dere: ”Se, her er Messias” eller: ”Se, der er han”, så tro det ikke! For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre tegn og under for om mulig å føre de utvalgte vill. Vær på vakt! Jeg har sagt dere alt på forhånd.

Men i de dager, etter denne trengselstiden, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle fra himmelen, og himmelrommets krefter skal rokkes. Da skal de se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet. Han skal sende ut englene og samle sine utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra jordens ytterste grense til himmelens ytterste grense.

Mark 13.21-27

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.