Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter at tre personer ble utsatt for vold i Tolga i kommune i Innlandet natt til søndag.

I en pressemelding opplyser Innlandet politidistrikt at det er satt opp kontrollposter på flere veier i området. Innlandet politidistrikt får bistand fra Trøndelag politidistrikt.

– Det er per nå ikke mer informasjon politiet kan gå ut med, men politiet vil komme med mer informasjon i løpet av dagen, heter det i pressemeldingen.

Politiet etterforsker saken, og det er blant annet gjennomført flere avhør av vitner.

Etter hva lokalavisa Arbeidets Rett erfarer, skal voldshendelsen ha skjedd i Vingelen, som ligger rundt én mil vest for Tolga sentrum.

En tipser forteller til VG at vedkommende ble stoppet ved en bensinstasjon ved Ålen, og det skal ha blitt tatt bilder av registreringsnummeret på biler. En annen tipser forteller om veisperringer og søk i biler i området rundt Tynset og Tolga.

Ifølge avisa behandles to personer på legevakten.

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.