Israelske sikkerhetsstyrker hindret et terrorangrep da en palestiner gikk til angrep mot sivile ved en bussholdeplass ved Giti Avishar på Vestbredden. Den palestinske terroristen ble skutt da han, med kniven i hånd, løp mot de som sto på bussholdeplassen. 36 år gamle Amir Ataf Reyan døde senere av skadene.
Sjåføren som brakte terroristen til stedet ble arrestert.
NTB skriver:

Det har vært flere angrep mot israelere i okkuperte palestinske områder den siste tiden.

Palestinerens president Mahmoud Abbas kalte situasjonen for eksplosiv i en samtale med Russlands president Vladimir Putin torsdag.

Amir Ataf Reyan

NTB skrev også: «En palestinsk mann er skutt og drept av israelske soldater på den israelskokkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren.» Vi tviler imidlertid på at den israelske hæren kaller Vestbredden for okkupert. Dette sto det da heller ikke hos DPA eller AP som NTB siterer fra. Ordet «israelskokkupert» snikes inn i teksten hos NTB.

 

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.