En person er knivstukket i armen i garasjeanlegget på Oslo City. Skadeomfanget er ukjent, men det er en viss alvorlighetsgrad ved skadene, opplyser politiet.

– Hendelsen startet med at vi fikk inn en melding fra en vekter om at han hadde kommet i kontakt med en person i garasjeanlegget på Oslo City. Vedkommende hadde blitt knivstukket i armen. Helsepersonell på stedet beskriver det som et dypt kutt i armen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Skadeomfanget er ukjent, men Pedersen sier at det er en viss alvorlighetsgrad ved skadene.

– Gjerningspersonen vet vi lite om, så vedkommende leter vi nå etter. Det skal ikke ha vært noen vitner til hendelsen, og vi har ikke fått snakket med fornærmede ennå. Vi jobber med å få tak i videoovervåkingsbildene fra åstedet, sier Pedersen.

Videre sier han at politiet ikke har konkludert med om det er en eller flere gjerningspersoner involvert i hendelsen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.