En mann i 20-årene ble skutt og drept natt til tirsdag. En annen mann, 25 år, er skutt i hodet, men er utenfor livsfare. Den drepte mannen ble funnet av en hundepatrulje ved Krebsdammen. Politiet mener det er en sammenheng mellom dette drapet og de siste skyteepisodene i København. De etterlyser en stjålet sort Skoda Roomster.

Google maps

En hundepatrulje fandt ved 3-tiden i nat på et grønt område ved Krebsdammen en yngre mand, der var dræbt med skud. Han er tirsdag formiddag identificeret som en mand i 20’erne, og de pårørende er endnu ikke underrettet.

I nærheden på Krebsdammen holdt en sort Skoda Roomster personbil, som politiet forbinder med sagen.

Bilen er stjålet med rette nøgle nær Roskilde den 1. december og Københavns Vestegns Politi søger vidner, der måtte have set bilen siden – fx parkeret et sted – eller op til hændelsen i nat.

”Vi arbejder lige nu intensivt på at klarlægge hændelsesforløbet, og derfor hører vi gerne høre fra vidner, som har bemærket noget omkring Krebsdammen omkring 1-tiden. Vi er også interesseret i oplysninger om den sorte Skoda, som kan være set i Herlev-området efter midnat eller være set et andet sted i løbet af den sidste uges tid,” siger efterforskningschef og politiinspektør Michael Hellensberg, Københavns Vestegns Politi.

Politiinspektøren tilføjer, at hændelsen bliver efterforsket ud fra, at der meget vel kan være en sammenhæng med de seneste skyderier i Storkøbenhavn. Han understreger dog samtidig, at der efterforskes bredt for at klarlægge det præcise hændelsesforløb og motiverne bag.

«To menn truffet av skudd i København», meldes det på NTB.

politiet.dk

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.