Sjef i Drammensregionens brannvesen Torgeir Andersen sier det er uvirkelig og tragisk at en kollega antas omkommet i boligbrannen i Svelvik.

– Det er en forferdelig tragedie. En del av våre mannskaper bor i Svelvik. Denne dagen har vært full av sorg og uvirkelige følelser. Det er en helt uvirkelig situasjon, sier han ifølge VG på en pressekonferanse mandag.

Han sier at situasjonen er vanskelig å sette ord på. Tidligere mandag bekreftet Drammensregionens brannvesen (DRBV) at det var en ansatt og hans familie som er savnet etter brannen på Berger i Svelvik i natt.

– I et brannvesen kommer man veldig tett på hverandre i mange ulike situasjoner og binder sterke bånd seg imellom. Vi prøver å vise omsorg overfor hverandre og ta vare på hverandre, sier Andersen,

For dem som har vært med på brannvesenets arbeid i natt, vil det være en samling klokken 18 i kveld, skriver Drammens Tidende. Til stede vil også en representant fra bedriftshelsetjenesten være.

– Så blir det videre oppfølging utover i uka, sier Andersen.

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Kjøp Asle Tojes bok her!

Kjøp Asle Tojes bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.