Mellom 15 og 20 ungdommer barket natt til lørdag sammen i Elverum, ifølge politiet i Innlandet. To av ungdommene er pågrepet, og en mindreårig er innbrakt.

– Det er noe uoversiktlig hva som var foranledningen. Det ser ut som to grupperinger som har kranglet og slåss. Da politiet ankom fikk folk beskjed om å forlate stedet, men det pålegget var det flere som ikke etterkom, sier operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt til NTB.

To menn på 18 år er pågrepet. Den ene for å ha kommet med drapstrusler mot politiet og for å hindre politiets arbeid. Den andre er pågrepet for å ikke ha forlatt stedet.

En gutt på 17 år er også innbrakt. Den mindreårige kom med drapstrusler mot politiet og slo en politibetjent. Han sitter nå i samtale med politiet, opplyser Svarstad.

Politiet fikk melding om masseslagsmålet klokken 1.12. Alle de involverte ungdommene er på omtrent samme alder og tilhørende i Elverum. Ingen er skadd.

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Kjøp Asle Tojes bok her!

Kjøp Asle Tojes bok her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.