Unge innvandrere på trappen utenfor rettslokalet i København. Her i forbindelse med en annen sak, mot en kriminell gjeng. Foto: Jens Astrup / NTB

En marokkansk 18-åring mann er arrestert og siktet for å ha voldtatt en kvinne, direkte utenfor rettslokalet i København.

Ekstrabladet melder om denne hendelsen som fant sted i Danmark 10. oktober i år. Det er spesielt lokaliseringen av handlingen som fremstår som spesiell.

En 18-årig marokkaner er i dag, onsdag, blevet fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt. Her blev han sigtet for at have voldtaget en kvinde på trappen til Københavns Byret – der i øvrigt huser dommervagten.

Ekstrabladet forteller at den siktede nekter skyld i saken. Politiet er av en annen oppfatning, og har tatt ut siktelse:

I følge sigtelsen gennemførte manden et samleje med kvinden uden kvindens samtykke. Episoden udspandt sig i følge sigtelsen 10. oktober omkring kl. 06 om morgenen.

Den siktede er plassert i varetekt inntil videre.

Ved dagens grundlovsforhør blev han varetægtsfængslet i foreløbigt 27 dage.

Danmark opplever for øvrig en svært negativ utvikling nettopp med hensyn til voldtekter utført av menn med Midtøsten-bakgrunn:

Syriske innvandrere topper statistikken for voldtekter i Danmark

 

En bok som gjør inntrykk, bestill den i dag:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Les også denne, mer aktuell enn noensinne:
Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Bestill denne meget gode boken i dag:

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.