Å holde seg orientert i dag er blitt en kjempejobb. Du må grave deg gjennom tonn med desinformasjon for å finne sammenhengene. Avisen som før seilte under «solid bakgrunn for egne meninger» kunne i dag endre slagordet til «en mening» eller «riktig mening».

Umerkelig er vi trukket inn i strømlinjeformingen av opinionen. Det er en heltidsjobb å korrigere NTBs skjeve vinkler. De er systematiske: Det er mot Polen, for klima, for Biden og mot slemmingene: Det blir mange kamper å kjempe, men mediene vet alltid – på forhånd – hvem som er hvem. Det gjør nyhetene flate, kjedelige og uinteressante. I USA er CNN falt så mye at ikke ett eneste show har over en million seere. Likevel fortsetter norske medier å sitere CNN som om de fortsatt er noe å regne med.

Denne halstarrigheten er noe typisk norsk. Den er helt malplassert og den gjør over tid et helt folk til dumminger. Folk finansierer sogar selv sin egen fordumming over skatteseddelen, både til NRK og såkalte opinionsaviser.

Videoen er klar til å sees via Odysee der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.