Noen temaer er mer sensitive enn andre. Folk har forventninger til oss som vi ikke alltid innfrir. Noen av erkjennelsene vi er kommet til, deles ikke av alle. Det er ikke alltid at balansepunktet mellom to mennesker er å møtes på halvveien. Vi kunne ikke møte kommunismen og nazismen på halvveien.

Det er heller ikke lett å se hvordan vi kan møte historiker Bård Larsen på halvveien når han mener at folk som Roger Scruton og Douglas Murray er blitt kulturpessimister og flørter med høyrefløyen.

Broene er revet for lenge siden, og ikke av de kulturkonservative, men av venstresiden. Det er ikke høyresiden som står for cancel-culture i USA. Når utestengelse ikke får like mye oppmerksomhet her hjemme, er det fordi det er mindre opposisjon her, de andre opptar plassen.

Men kløfta er der, og den er dypere og bredere enn noen gang. Hvordan det går, er det ingen som vet. Men det vil ende med at en av partene vinner.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.