En mann gikk tirsdag til angrep på ambulansepersonell i Moss. Han forsøkte å kapre ambulansen, men lyktes ikke med det. Mannen er pågrepet.

– Vi fikk melding om hendelsen etter at en ambulanse, på oppdrag, meldte at de ble angrepet. I utgangspunktet fikk helsepersonellet beskjed om at mannen var bevisstløs, det var han da ikke, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

Etter at mannen hadde gått til angrep på helsepersonellet forsøkte han å starte ambulansen og kjøre fra stedet. Da det ikke gikk, forsøkte han å kapre forbipasserende biler, opplyser Aas.

– Vi fikk til slutt pågrepet vedkommende. Han var særdeles aggressiv og det endte i et basketak mellom han og politiet. Nå sitter han i arrest og det vil bli opprettet sak for en rekke forhold, blant annet for vold mot helsepersonell og politi, sier Aas.

Ingen ble skadet i hendelsen, ifølge Aas, som sier at politiet ser svært alvorlig på saken.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.