De 9/11-etterlatte har sagt at Biden ikke er velkommen på tyveårsmarkeringen hvis han ikke frigir de hemmeligstemplede dokumentene. Nå gir han etter og lover å frigi dem.  I presidentordren Biden underskrev heter det at det skal skje over seks måneder. Stoler de på ham?

– I dag har jeg skrevet under på en presidentordre for å beordre justisdepartementet og andre relevante instanser til å gjennomgå og nedgradere dokumenter knyttet til FBIs etterforskning, sa presidenten fredag.

Offentliggjøringen av dokumentene skal skje over de neste seks månedene.

Biden hadde håpet å stå som vinner 9/11, som mannen som avsluttet USAs lengste krig, tyve år. I stedet er måten evakueringen skjedde på blitt en møllesten rundt halsen på ham. Alt gikk galt. Det verst er at 13 soldater ble drept.Det er kommet frem at Pentagon fulgte selvmordsbomberen, men nektet folk på bakken å ta ham ut. Pentagon etterlot våpen til en hel hær, en jihadhær. Som flere i USA sier: USA er blitt den største sponsor av terror.

På toppen av det hele etterlot Biden-administrasjonen flere hundre amerikanske gisler. Svært få  av de afghanske tolkene kom ut. Biden tok hundre tusen migranter som man ikke vet hvem er.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂